groot


Aquadiamante: Mineral Water Treatment


¤ Meer en meer mensen zoeken natuurlijk en gezond zwemwater voor ontspanning, verkoeling of sport. De luide kreet ‘chloorvrij zwemmen’ geeft aan dat schadelijke methodes niet meer van deze tijd zijn.


¤ Het Mineral Water Treatment is het allernieuwste in duurzame en veilige waterzuivering. De zuiverheid van een klassiek zwembad wordt nu gecombineerd met het comfort van 100% chloor-vrij water. Met elektrodes wordt actieve zuurstof geproduceerd die het water zuivert van verontreinigingen. Gedaan met geurhinder, huid-irritatie, rode ogen, schadelijke bijproducten of corrosie op inox trappen of wanden.


¤ Waar bio-systemen met waterplanten gebonden zijn aan de seizoenen en het klimaat, is Mineral Water Treatment een volledig onafhankelijk zuiveringssysteem. Met een jaarlijks onderhoudscontract wordt een levenslange werking gegarandeerd. Mineral Water Treatment kan zelfs in bestaande zwembaden de ‘chloorzuivering‘ zonder probleem vervangen.Aquadiamante 1 Aquadiamante 2 Aquadiamante 3 Aquadiamante 4 Aquadiamante 5 Aquadiamante 6 Aquadiamante 7