groot


U kunt kiezen uit onze bestaande ontwerpen


¤ Chloorvrije zwembaden

¤ Zwemvijvers en biozwembaden

¤ Renovaties van waterpartijen en visvijvers

¤ Waterzuivering van waterpartijen (Bio-Conversie Units)

¤ Terrasvijvers en daktuinen

¤ Tuinhout, terras en houtafwerking

¤ Wellness, hottub en speelvijver (Bio-Leisure Units)

¤ Watertuinen: ontwerp en realisatie

¤ Wilgensnoei en waterplantenbeheer

¤ Functionele ecologische productenChloorvrije zwembaden


¤ Aquadiamante: Mineral Water Treatment is het allernieuwste in duurzame en veilige waterzuivering. De zuiverheid van een klassiek zwembad wordt nu gecombineerd met het comfort van 100% chloor-vrij water.


Chloorvrijzwemmen1 Chloorvrijzwemmen2 Chloorvrijzwemmen3 Chloorvrijzwemmen4 Chloorvrijzwemmen5 Chloorvrijzwemmen6 Chloorvrijzwemmen7 Chloorvrijzwemmen8 Chloorvrijzwemmen9 Chloorvrijzwemmen10


Zwemvijvers en biozwembaden


¤ Wat is nu leuker dan zwemmen in gezond natuurlijk water. Geen rode ogen, geen aggressieve chemicaliën en geen onaangename "zwembadgeur". Natuurlijke waterzuivering brengt natuurlijk zwemcomfort.


Zwemvijvers10 Zwemvijvers11 Zwemvijvers12 Zwemvijvers1 Zwemvijvers2 Zwemvijvers3 Zwemvijvers4 Zwemvijvers5 Zwemvijvers6 Zwemvijvers7 Zwemvijvers8 Zwemvijvers9


Renovaties van waterpartijen en visvijvers


¤ De biologische waterzuivering van De Water Architect bestaat uit vier essentiële componenten. Deze zijn: actieve waterplanten, functionele bacteria, nuttige micro-algen en fermenterende micro-organismes. Deze vier blokken staan in perfect evenwicht en harmonie ten opzichte van elkaar. Dit evenwicht vormt de basis voor een duurzame waterzuivering.


Renovaties1 Renovaties2 Renovaties3 Renovaties4 Renovaties5


Waterzuivering van waterpartijen (ecologische kamerfilters)


¤ Onze gepatenteerde (p.a.) systemen zijn zo ontworpen dat ze onafhankelijk en op een ruime afstand van de waterpartij geplaatst kunnen worden. Het is perfect mogelijk deze aan te sluiten op bestaande waterpartijen en zwemzones. De systemen kunnen onzichtbaar in het tuingroen verwerkt worden en vormen zo een esthetisch waardevolle watertuin op zichzelf. Of, ze kunnen afgewerkt in tropisch hardhout, inox of siersteen in opbouw bovenop een bestaand terras geplaatst worden. Zo kunnen we een klassiek zwembad renoveren zonder noemenswaardige breekwerken aan terrassen of vloeren.


Waterzuivering9 Waterzuivering1 Waterzuivering2 Waterzuivering3 Waterzuivering4 Waterzuivering5 Waterzuivering6 Waterzuivering7 Waterzuivering8


Terrasvijvers en daktuinen


¤ Graaf- en breekwerken, een huurwoning, een kleine tuin, balkon of dakterras. Dat zijn kort al enkele redenen om niet aan een waterpartij te beginnen. Dat is echter niet nodig. Speciaal voor u heeft De Water Architect een volledig gamma aan alleenstaande en zelfzuiverende waterpartijen ontwikkeld. Een terrasvijver wordt in opbouw en losstaand op uw terras, daktuin of in het tuingroen geplaatst wordt. Deze worden uitgevoerd in hardhout, inox of steen. Een eenvoudige aansluiting voor electriciteit volstaat.


Terrasvijvers1 Terrasvijvers2 Terrasvijvers3 Terrasvijvers4 Terrasvijvers5 Terrasvijvers6 Terrasvijvers7 Terrasvijvers8 Terrasvijvers9 Terrasvijvers10 Terrasvijvers11 Terrasvijvers12 Terrasvijvers13 Terrasvijvers14


Tuinhout, terras en houtafwerking


¤ Een terras is traditioneel een open zitplek in uw tuin, voorzien van een verharde ondergrond. De Water Architect ontwerpt en realiseert alle houten constructies om en nabij zwemvijvers, watertuinen, vijvers en daktuinen. Alle constructies worden door onszelf ontworpen en aangepast aan de lokale noden.


Tuinhout1 Tuinhout2 Tuinhout3 Tuinhout4 Tuinhout5 Tuinhout6 Tuinhout7 Tuinhout9 Tuinhout10


Wellness, hottub en speelvijver (Bio Leisure Units)


¤ Iedereen kent ze wel, de scandinavisch ogende "hottubs" of de moderne "spa’s". Deze ontspannende baden moeten ofwel om de 3-5 dagen van ververst worden ofwel continue gezuiverd worden door bv klassieke ozonatie of eletrolyse. De Water Architect heeft natuurlijke alternatieven beschikbaar zodat u nu nog meer van het water kan genieten.


Wellness1 Wellness2 Wellness3 Wellness4 Wellness5 Wellness6 Wellness7


Watertuinen: ontwerp en realisatie


¤ Een watertuin is een tuin waar water als element centraal staat. We worden allemaal aangetrokken tot water, stromend water, klaterend water, rustgevend water,... Het is het element water dat in ons diepste iets fundamenteel aanspreekt en ons ernaar toe roept. We voelen in het water de verjongende kracht van kronkelende bergbeken, de betovering van berghoge watervallen en de kracht van majestueuze rivieren. Dat alles willen we weerspiegeld zien in onze watertuin. De Water Architect zorgt ervoor dat uw watertuin alle technische en biologische elementen krijgt die nodiz zijn om een duurzame tuin te houden.


Watertuin1 Watertuin2 Watertuin3 Watertuin4 Watertuin5 Watertuin6 Watertuin7 Watertuin8 Watertuin9 Watertuin10 Watertuin11 Watertuin12 Watertuin13 Watertuin14 Watertuin15


Wilgensnoei en waterplantenbeheer


¤ Planten langs de waterkant dragen continue bij aan de waterhuishouding zowel in de tuin als de wijdere omgeving. Om die functie blijvend en goed te vervullen moeten ze de nodige aandacht en onderhoud krijgen. De typische knotwilg langs beken en grachten moeten regelmatig gesnoeid worden. Waterplanten moeten ruwweg om de drie jaar gesplitst, gedeeld of verjongd worden. Het team van De Water Architect staat klaar om u bij deze taken bij te staan.


Wilgensnoei1 Wilgensnoei2 Wilgensnoei3 Wilgensnoei4 Wilgensnoei5 Wilgensnoei6


Functionele ecologische producten


¤ De functionele producten van De Water Architect zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor professioneel gebruik in en om de woning en tuin. De producten zijn veilig, gemakkelijk in gebruik en betrouwbaar over langere termijn. Excellente resultaten kunnen behaald worden zelfs in zeer moeilijke situaties. Het meest uitgebreide productgamma is de BLUE LINE. Dit omvat producten die specifiek ontwikkeld zijn voor waterpartijen en zwemvijvers. De tweede productlijn werd het GREEN LINE product gamma. Dit is gericht op problemen in en om de tuin op een duurzame manier aan te pakken. De PURPLE LINE producten helpen u in de strijd tegen ongewenst onkruid op tuinpaden en in voegen.


Functionele1 Functionele2 Functionele3 Functionele4 Functionele5 Functionele6 Functionele7 Functionele8