Rainfresher

Rainfresher

¤ De Rainfresher is intussen een gevestigde waarde wanneer het op geurbestrijding in regenputten aankomt. Het klassieke model met zonnepaneel kan tot 5000 liter water behandelen.

¤ De Rainfresher kent ook bredere toepassingen: elke opgeslagen watervoorraad zoals waterelementen in de tuin, "houten hottub", kleine regenton, regenputten voor serres, watervoorraad op boten of schepen, hemelwater, spiegelvijvers, ...

¤ De Rainfresher is geschikt voor open vaten tot 1000 liter. Wanneer het vat afgeschermd is van zonlicht dan kan het systeem tot 5000 liter aan.

¤ De Rainfresher Combi pack kan tot 15000 liter aan.

¤ Hoe werkt het? Een vlotter drijft in het waterreservoir. Binnenin de vlotter zit een "hydrolyse" cel. Deze maakt actieve zuurstof los uit de watermolecules. Die borrelen als kleine luchtbelletjes omhoog door openingen. De actieve zuurstof doodt bacteria en verhindert algenbloei. Zo houdt U het water schoon.

¤ Doordat er geen schadelijke producten toegevoegd worden is het water perfect veilig en bijvoorbeeld geschikt voor bloemen en planten.

¤ De Rainfresher kan gebruikt worden voor waterelementen of fonteinen zonder vissen. Door enkel met regenwater aan te vullen vermijdt u ontsierende algengroei.

¤ Het systeem wordt via een transformator op het elektriciteitsnet aangesloten of ter plaatse gevoed via een aangepast zonnepaneel.

¤ Alle prijzen voor particulieren van de hierboven beschreven producten kun je vinden op onze prijslijst. Voor professionalen: neem contact op!

¤ Bekijk ook deze Rainfresher innovaties


Rainfresher2